Necip Fazıl Kısakürek Arnavutköy Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmek, Çocuklar, öğretmenler ve ailelerle ilgili özgün proje, araştırma, aile eğitimi ve katılımı çalışmaları gerçekleştirmek, Çocukların gelişim özellikleri dikkate alınarak bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı multi-disipliner programlar oluşturmak,

Misyon: Anaokulumuzun misyonu; 3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:00 13:30-18:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(212) 597 63 95

WEB - https://nfkarnanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ANADOLU MAH. BAŞYİĞİT SK. NECIP FAZIL KISAKÜREK IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Arnavutköy girişinde yer almaktadır. Ulaşımı gayet rahat ve trafik sıkıntısı yoktur. Arnavutköy merkeze 800 m uzaklıktadır ve 5 dakika yürüme mesafesindedir. Anaokulumuz Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaoklu´nun içerisinde yer almaktadır.

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu caddeden 36B (Boğazköy-Cebeci) İETT otobüsleri, Boğazköy-Otogar-Topkapı ve Boğazköy-Gaziosmanpaşa-Eyüp minibüsleri geçmektedir.Eminönü (İETT 336), Mecidiyeköy (İETT 336M), Yenibosna (36AY) ile tek araçla ulaşım sağlanmakta ve otobüs durağına 7 dk yürüme mesafesindedir .

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 35 Km, İlçe merkezine 800 m uzaklıktadır. İlçe merkezine 5 dk yürüme mesafesindedir. Ayrıca okulumuz Arnavutköy Devlet Hastanesi´ne de yakındır.