DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Değerli velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” okulumuzda da uygulanmaya başlamıştır. Bu projenin amacı, çocuklarımızın kelime hazinesini ve kavram bilgisini geliştirmek, kitaplarda geçen sözcük varlığı birikimini sorgulayarak kitap sevgisini aşılamak, yaratıcılıklarını geliştirip hayal güçlerini desteklemek ve kültür birikimimizi keşfetmelerini sağlamaktır. Proje kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınladığı eylem planı doğrultusunda her ay farklı etkinlikler düzenlenecektir. Sizlerin de aktif katılımı ve destekleri, projenin amacına ulaşması noktasında önem arz etmektedir. Katılımlarınız ve okulumuzla sağlayacağınız işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz. Projeyle ilgili olarak aşağıda paylaşılan uygulama kılavuzu, aile mektubu, örnek etkinlikleri inceleyebilir ve öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri görebilirsiniz. Daha fazla bilgi için okulumuz instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Dilimizin Zenginlikleri Uygulama Kılavuzu

Okul Öncesi Eylem Planı

Etkinlik Örnekleri

Aile Mektubu